top of page

Tegye hatékonyabbá vállalkozását!

Vegyen részt RPA Konferenciánkon, ismerje meg a legújabb vállalkozástechnológiai innovációkat és intsen búcsút a monoton munkafolyamatoknak! 

Conference Crowd

Vállalkozásában túl sok idő megy el monoton háttérmunkákra? Munkatársai zsonglőrködnek a sok informatikai rendszer között?

Az RPA a technológiát a magyar nagyvállalatok már évek óta használják, és most a Goodroid segítségével a KKV-k is rengeteg időt és energiát spórolhatnak ezekkel a forradalmi szoftverrobotokkal!


A Goodroid által fejlesztett szoftverrobotok kompatibilisek bármilyen informatikai rendszerrel, hiszen az emberi munkát utánozzák, így váltják ki munkatársai monoton feladatait és kötnek össze egymással nem kommunikáló programokat!

Azért, hogy pontosabban is meg tudjuk Önnek mutatni a technológia hatékonyságát és sokszínűségét, szeretnénk Önt meghívni konferenciánkra a témában!

Convention

Vegyen részt és tudja meg, miben segíthet az RPA az Ön vállalkozásának!​

DÁTUM

OKTÓBER 26
9:30

HELYSZÍN

Holiday Beach Budapest Hotel

Piroska u. 5,
1039 Budapest

RÉSZVÉTELI DÍJ

7,500 ft

Sign me up!

Regisztráljon konferenciánkra!

Szeretnénk tájékoztatni, hogy mindenki egészsége érdekében, valamint a hatályos jogszabályoknak eleget téve a konferencián való részvétel védettségi igazolványhoz kötött.

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tud személyesen jelen lenni előadásunkon, de érdekli Önt a téma,

reg
bottom of page